Verkoopplannen?
Gratis waardebepaling aanvragen

Vraag aan  

Mooi huis gevonden?
Wij helpen met kijken, bieden en kopen

Meer info  

Snel een gevalideerde taxatie nodig?
Voor hypotheek, boedelscheiding of erfenis

Meer info  

Dit zeggen onze
opdrachtgevers

8.8
8.8

WoningaanbodHuizen en appartementen in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omgeving

Nieuw!
Schubertlaan 909 Maassluis
€ 225.000 k.k.
Binnensingel 88 Vlaardingen
€ 550.000 k.k.
Lemsterlandhoeve 7 Vlaardingen
€ 299.500 k.k.
Onder bod
Piet Heinplaats 6 Vlaardingen
€ 259.500 k.k.
Stadhouderslaan 36 Vlaardingen
€ 298.000 k.k.

Onze dienstenWaarmee kunnen we u helpen?

Verkopen

Een gratis waardebepaling, duidelijke informatie, uitgebreide adviezen toegespitst op uw situatie en keuze uit verschillende publiciteitspakketten. Samen met u kiezen we de juiste verkoopaanpak.

Meer info  

Kopen

U zoekt een nieuwe woning. Of u heeft al een een woning gevonden en wil graag de volgende stap zetten. Wij helpen u bij de aankoop, met juridisch, bouwkundig en prijsadvies en natuurlijk voeren wij ook de onderhandelingen voor u.

Meer info  

Taxatie

Een woning gekocht of vraagt uw bank om een taxatierapport? Wij verzorgen NWWI-gevalideerde taxaties voor een aantrekkelijke prijs.

Meer info  

Consultancy

Inzicht in marktbehoeften, prijsontwikkelingen, kwaliteitseisen en afzetmogelijkheden. Met onze uitgebreide marktkennis adviseren wij projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeenten over nieuwbouwprojecten, herstructurering en herontwikkeling.

Meer info  

Van Driel
MakelaardijHet is een hele stap, om een vertrouwde omgeving te verlaten en een nieuwe woning te betrekken.


Voor het eerst op eigen benen, gezinsuitbreiding, groter willen wonen of juist kleiner. De beslissing om een (ander) huis te kopen is voor een ieder heel persoonlijk en vraagt om een persoonlijke, maar zeker ook een zakelijke aanpak. Een huis (ver)kopen is tenslotte geen productiewerk.


Als geen ander weten wij het persoonlijke met het zakelijke te combineren, waarbij uw belang voorop staat. Of het nu gaat om de verkoop of juist de aankoop van een woning, wij adviseren, denken mee en zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt.


Meer info  
Afspraak maken  

Woont u een beetje lekker, in Zuid-Holland?

Of hebt u andere woonwensen en -behoeftes? Via De Grote Omgevingstest worden de komende tijd allerlei aspecten rond het ‘woongeluk’ van de inwoners van Zuid-Holland in kaart gebracht. Doe ook mee en maak kans op een cadeaubon van € 25 !

Meer actueel