Van Driel Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Huis verkopen

Dat begint bij ons altijd met luisteren. Uw wensen en verwachtingen zijn voor ons van groot belang als gaat om het verkopen van uw woning.

Hoe pakken wij het aan?
Het begint met een eerste kennismakingsafspraak bij u in de woning. Wij gaan met elkaar in gesprek en verzamelen zo antwoorden op allerlei vragen. Hoe is de staat van de woning? En het onderhoud? Welke positieve aspecten heeft de woning en de omgeving? Hoe ontwikkelt de huidige marktsituatie zich en het huidige prijsniveau?
Aan het eind van het gesprek doen we een goed onderbouwd voorstel met een realistische vraagprijs: niet te hoog, maar zeker niet te laag.

Aan de slag
Opstellen van plattegronden, fotografie en het opstarten van het door u gekozen publiciteitspakket, wij gaan er direct mee aan de slag. Uw woning wordt gepresenteerd op Funda, onze eigen website en social media. Daarnaast maken wij uw dossier op orde, inclusief alle documenten die u als verkoper verplicht moet overleggen aan de koper van uw woning.

Samen
Van in verkoopname tot de overdracht, u kunt er van op aan dat wij iedere stap samen met u zetten. Wij zorgen dat u tussentijds geïnformeerd wordt en adviseren als dat nodig mocht zijn. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak.

Ons tarief
Wij hanteren een aantrekkelijk tarief, waarbij u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Maak een vrijblijvende afspraak, krijg een gratis waardebepaling en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Afspraak of meer info   ⟶

Dit zeggen onze
opdrachtgevers

9.4

Gemiddeld voor verkoopBekijk beoordelingen

We helpen u graag

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Waarin bent u geïnteresseerd?

Welke vestiging?

Hoeveel is ?