Aankoopmakelaar

Serieuze risico’s en veel geld, daar gaat het om bij het kopen van een huis. Wij bieden goed advies en zakelijk inzicht.

Uw heeft een woning gevonden
U heeft een mooie, geschikte woning gevonden, de eerste bezichtigingsafspraak gemaakt en u bent echt geïnteresseerd. Maar het gaat om veel geld en daarmee meteen over serieuze risico's. Fijn is het dan om een partij in de hand te nemen die zowel zakelijk als met gevoel met u meedenkt en u adviseert. Wij hebben verstand van zaken, schatten de risico’s voor u in en voeren, in samenspraak met u, de onderhandelingen.

U heeft de woning gekocht
Na de onderhandelingen en de aankoop is onze rol nog niet uitgespeeld. Wij controleren mede de koopovereenkomst, onderhouden het contact met de notaris en financieel adviseur en voeren samen met u de laatste inspectie van de woning uit.

Ons tarief
Wij hanteren een aantrekkelijk tarief, waarbij u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Afspraak of meer info   ⟶

Dit zeggen onze
opdrachtgevers

8.8

We moesten altijd na het kantoor bellen of mailen waardoor het soms wat minder snel toen we later het mobiele nummer van onze contactpersoon hadden was het wat makkelijker om ook even snel een whatsapp bericht te kunnen sturen. Verder zijn we zeer tevreden dat er op het laatste moment nog een notaris en nieuwe hypotheekadviseur geregeld moest worden in een minder dan een ochtend wat gelukkig geregeld kon worden. Zonder de aankoopmakelaar was dit niet gelukt en zouden mijn vriendin en ik hier niet in kunnen gaan wonen.

Dhr. Theunis (gerichte aankoop)

We helpen u graag

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Waarin bent u geïnteresseerd?

Hoeveel is ?