Aankoopmakelaar

Serieuze risico’s en veel geld, daar gaat het om bij het kopen van een huis. Wij bieden goed advies en zakelijk inzicht.

Uw heeft een woning gevonden
U heeft een mooie, geschikte woning gevonden, de eerste bezichtigingsafspraak gemaakt en u bent echt geïnteresseerd. Maar het gaat om veel geld en daarmee meteen over serieuze risico's. Fijn is het dan om een partij in de hand te nemen die zowel zakelijk als met gevoel met u meedenkt en u adviseert. Wij hebben verstand van zaken, schatten de risico’s voor u in en voeren, in samenspraak met u, de onderhandelingen.

U heeft de woning gekocht
Na de onderhandelingen en de aankoop is onze rol nog niet uitgespeeld. Wij controleren mede de koopovereenkomst, onderhouden het contact met de notaris en financieel adviseur en voeren samen met u de laatste inspectie van de woning uit.

Ons tarief
Wij hanteren een aantrekkelijk tarief, waarbij u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Afspraak of meer info   ⟶

Dit zeggen onze
opdrachtgevers

8.7

Ik ben zeer tevreden over de bereikbaarheid en de snelheid van handelen van Edwin. Hij hield me goed op de hoogte van lopende zaken en ik kon snel met hem schakelen. Daarnaast heeft hij mij zeer deskundig van advies voorzien. Dikke duim omhoog!

Mevr. Eling (zoeken en aankoop)

We helpen u graag

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Waarin bent u geïnteresseerd?

Hoeveel is ?