Van Driel Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Aankoopmakelaar

Serieuze risico’s en veel geld, daar gaat het om bij het kopen van een huis. Wij bieden goed advies en zakelijk inzicht.

Uw heeft een woning gevonden
U heeft een mooie, geschikte woning gevonden, de eerste bezichtigingsafspraak gemaakt en u bent echt geïnteresseerd. Maar het gaat om veel geld en daarmee meteen over serieuze risico's. Fijn is het dan om een partij in de hand te nemen die zowel zakelijk als met gevoel met u meedenkt en u adviseert. Wij hebben verstand van zaken, schatten de risico’s voor u in en voeren, in samenspraak met u, de onderhandelingen.

U heeft de woning gekocht
Na de onderhandelingen en de aankoop is onze rol nog niet uitgespeeld. Wij controleren mede de koopovereenkomst, onderhouden het contact met de notaris en financieel adviseur en voeren samen met u de laatste inspectie van de woning uit.

Ons tarief
Wij hanteren een aantrekkelijk tarief, waarbij u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Afspraak of meer info   ⟶

 

Onze woningzoekers maken gebruik van een uniek zoeksysteem – Copaan

Om u optimaal te kunnen begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe woning maken wij gebruik van “Copaan”. Met Copaan vind je beter, sneller en leuker de perfect passende woning. Je geeft heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen. Woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Vraag via onderstaande link nu gratis een proefperiode van 2 weken aan. 

https://vandrielmakelaardij.copaan.nl/#/copaantest

(Indien de link niet werkt, kopieer en plak deze dan in een nieuw browservenster)

Dit zeggen onze
opdrachtgevers

9.6

Gemiddeld voor aankoopBekijk beoordelingen

Vanaf het begin ben ik héél goed geholpen. Door zowel de makelaar , en ook alle medewerkers van kantoor. Ze zijn héél behulpzaam, luisteren goed en zijn héél vriendelijk. De makelaar geeft goede adviezen, wat je moet doen en óók hoe hij er naar kijkt. Vind hem héél deskundig, betrouwbaar en eerlijk. Ik heb er veel aan gehad. Ik heb lang gezocht naar een ander huis, maar uiteindelijk gevonden wat ik het liefste wilde. Met hulp van mijn makelaar. Super bedankt Edwin.

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)

We helpen u graag

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Waarin bent u geïnteresseerd?

Welke vestiging?

Hoeveel is ?