Van Driel Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Makelaar met gevoel

Om welke reden u de stap ook zet, we weten uit ervaring dat het niet niks is: uw vertrouwde omgeving verlaten en een nieuw thuis creëren. Emoties, financiën en een drukke tijd zijn sleutelwoorden in deze periode. En hoe nauwkeurig u alles zelf ook regelt, in deze periode is het fijn om ruggespraak te kunnen houden en vragen te stellen, in de wetenschap dat er goed naar u wordt geluisterd.

Wij staan u graag bij in deze overgang naar een nieuwe fase in uw leven. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning, de aankoop van uw nieuwe woning of beiden, wij regelen een heleboel praktische zaken voor u. Dat doen we met gevoel voor wonen, maar nog meer met gevoel voor u. Want hoe zakelijk de verkoop of aankoop van een woning ook is, makelen is echt een mensenvak.

Wij kiezen dan ook graag voor een persoonlijke aanpak en geloven in:

  • Luisteren (het allerbelangrijkste!)
  • Begrijpen (we hebben een groot inlevingsvermogen en ruime ervaring)
  • Transparantie (we laten zien wat we doen en u weet waar u aan toe bent)
  • Betrokkenheid (ons hele team leeft met u mee en helpt u waar het maar kan)
  • Betrouwbaarheid (vanzelfsprekend is uw persoonlijke informatie bij ons in veilige handen)
  • Openheid (geen kunstjes of trucjes, maar eerlijke info)
  • Vriendelijkheid (en geduld, beide onze specialiteiten)

Wij voeren geen toneelstukje op, maar zetten onze kennis en ervaring met hart en ziel in voor úw situatie, omdat we dat het allerleukst vinden. En dat merkt u als u met ons kennismaakt.

Afspraak of meer info   ⟶

Team Van Driel Makelaardij


ton

Ton van Driel Register Makelaar

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het makelaarsvak, en nog steeds  - inmiddels veel ervaringsjaren verder - voel ik dezelfde gedrevenheid. Het allerleukste vind ik het bemiddelen tussen partijen bij verkoop of aankoop, de emoties en psychologie die bij dit proces komen kijken. Buiten mijn werk hou ik van reizen en squash en voetbal ik graag, daarnaast ben ik een liefhebber van concertbezoek. Met mijn expertise, inlevingsvermogen en brede interesse sta ik klaar om u te helpen bij uw aankoop, verkoop of andere woonvragen.Simone Bakker
Commercieel medewerker

Met mijn jarenlange ervaring als commercieel medewerker en mijn enthousiasme voor het vak voel ik me bij Van Driel helemaal op mijn plek. Het makelaarswerk is heel dynamisch en ik vind het heerlijk om de touwtjes in handen te hebben en ervoor te zorgen dat alles achter de schermen soepel verloopt voor onze klanten en relaties. Zelf hou ik het meest van oudere huizen, vooral de jaren ’30-stijl. Een paar jaar geleden had ik het geluk zelf zo’n huis te kunnen kopen. Naast mijn werk geniet ik van quality time met mijn man en dochter van 7. Samen uit eten gaan, pretparken bezoeken en herinneringen maken met familie en vrienden staan hoog op mijn lijst van favoriete activiteiten.

simonamario

Mario Janssen
Register Makelaar / Taxateur

Ik vind het ontzettend leuk om met mensen mee te denken en betrokken te zijn bij hun zoektocht naar hun ideale woning, want die is voor iedereen toch anders. En om die zoektocht te beëindigen met een mooi bemiddelingsresultaat, waar alle betrokken partijen tevreden mee zijn. Naast een leuke baan geniet ik graag van mijn vrije tijd. Zo voetbal ik graag, doe ik veel leuke activiteiten met vrienden, ga ik graag uit eten met mijn vriendin en probeer ik ieder jaar een mooie, onvergetelijke reis te maken naar een bijzondere bestemming.Linda Knobbe
Office Manager

Door de liefde ben ik in de makelaardij beland en ik heb er nooit een moment spijt gehad. Ik geniet enorm van de diversiteit van het werk, het klantencontact en van ons enthousiaste team. We zetten alles op alles om een voor u spannende periode soepel te laten verlopen en ik voel me keer op keer weer trots op de kwaliteit die we daarbij neerzetten. In mijn persoonlijke leven ben ik altijd op zoek naar avontuur en het verkennen van nieuwe plekken. Reizen is een passie, met de camper of op de fiets, en soms ook ver weg. Ik hou ook van bergwandelen, filmhuisfilms, lezen en samenzijn met vrienden. 

lindaedwin

 

Edwin HermusRegister Makelaar / Taxateur / Woningmarktconsultant

Als makelaar, taxateur en woningmarktconsultant bij dit makelaarskantoor ben ik gepassioneerd door alles wat met wonen en vastgoed te maken heeft, en ik neem mijn verantwoordelijkheden serieus. Naast mijn werk heb ik een fijn gezin, met 2 opgroeiende dochters. Een van onze favoriete plekken waar we samen naartoe gaan om lekker te ontspannen is Texel, heerlijk genieten van het strand en de rustige sfeer. Daarnaast zijn we allemaal actief bij de lokale atletiekvereniging, zowel sportief als qua ondersteuning. Ik kijk ernaar uit om met mijn expertise en vastberadenheid u te helpen bij het realiseren van uw vastgoeddromen.Leslie van den Brink
Commercieel medewerker

Elke dag start ik bij Van Driel met veel enthousiasme en plezier. De makelaardij vind ik geweldig! Geen dag is hetzelfde en ik ben dol op woningen; nieuwbouw, historisch, modern of een kluswoning, elke woning heeft iets bijzonders. Samen met mijn collega s van de binnendienst zorgen wij ervoor dat alles reilt en zeilt op kantoor. Grote kans dat u mij aan de telefoon krijgt als u naar ons kantoor belt. Naast mijn werk ben ik graag omringd door familie en vrienden. Als moeder van 2 kleine kinderen vind ik het heerlijk om met hen in de weer te zijn.

Dit zeggen onze
opdrachtgevers

9.4

Gemiddeld voor verkoopBekijk beoordelingen

9.6

Gemiddeld voor aankoopBekijk beoordelingen

We helpen u graag

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Waarin bent u geïnteresseerd?

Welke vestiging?

Hoeveel is ?