Van Driel Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Actueel

Woont u een beetje lekker, in Zuid-Holland?

Of hebt u andere woonwensen en -behoeftes? Via De Grote Omgevingstest worden de komende tijd allerlei aspecten rond het ‘woongeluk’ van de inwoners van Zuid-Holland in kaart gebracht. Doe ook mee en maak kans op een cadeaubon van € 25,- !

De Grote Omgevingstest is een omvangrijk onderzoek op initiatief van de Provincie Zuid-Holland, waaraan veel gemeenten, corporaties en vastgoedpartijen meedoen. Zijn er knelpunten? Naar wat voor type woning, woonomgeving en woonstijl gaat de voorkeur uit? De uitkomsten zijn belangrijk voor bijvoorbeeld de toekomstige bouw van nieuwe woningen en de inrichting van de omgeving.

Tienduizenden willekeurig geselecteerde Zuid-Hollandse huishoudens krijgen in deze periode een brief thuisgestuurd met een uitnodiging om aan het onderzoek deel te nemen. Was u niet een van de uitverkorenen, maar wilt u wel graag de vragenlijst invullen? Dat kan eenvoudig op startvragenlijst.nl. De vragenlijst is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Turks en Arabisch, en het invullen duurt ongeveer 20 minuten. Leuk extraatje: onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 cadeaubonnen van € 25 verloot.

Uiteraard is de privacy van de deelnemers gewaarborgd en zijn de antwoorden niet gekoppeld aan uw woonadres.

Meer informatie? Kijk op dgot.nl.