Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Driel Makelaardij

Ton van Driel
Ton van Driel
Bemiddelen bij het verkopen of aankopen van een woning vind ik de leukste onderdelen van het makelaarsvak. Mensen te helpen een nieuw gevoel voor wonen te laten ervaren.

Thuis ben ik graag in de keuken, een plek om samen te zijn, maar ook om lekker te kokkerellen en te improviseren met ingrediënten. Een verjaardag bij ons thuis start altijd in de keuken. Dit geeft mij een goed gevoel van wonen.
Edwin Hermus
Edwin Hermus
Naast het begeleiden van verkopers en kopers van woningen ben ik dagelijks bezig met het analyseren van de woningmarkt.

Kopers een gevoel te geven bij hun nieuwe woning en woonomgeving zonder daarbij verkeerde verwachtingen te scheppen is voor mij altijd het uitgangspunt.
Mario Janssen
Mario Janssen
Ik vind het ontzettend leuk om met mensen mee te denken en betrokken te zijn bij hun zoektocht naar hun ideale woning, want die is voor iedereen toch anders. En om die zoektocht te beëindigen met een mooi bemiddelingsresultaat waar alle betrokken partijen tevreden mee zijn. Naast een leuke baan geniet ik graag van mijn vrije tijd. Zo voetbal ik graag, doe ik veel leuke activiteiten met vrienden, ga ik graag uit eten met mijn vriendin en probeer ik ieder jaar een mooie, onvergetelijke reis te maken naar een bijzondere bestemming.
Linda Knobbe
Linda Knobbe
Na jarenlang in het onderwijs gewerkt te hebben, werk ik nu met veel plezier bij Van Driel Makelaardij.

Uit ervaring weet ik dat het verkopen of kopen van een woning een behoorlijke impact heeft op je leven, en ik vind het erg leuk om mensen in deze fase op allerlei vlakken van dienst te kunnen zijn.
Magda Neelemaat
Magda Neelemaat
Voor een echte Vlaardingse als ik is een makelaarskantoor een heerlijke werkomgeving. Vanaf mijn bureau in ons mooie oude pand aan de Westhavenkade kijk ik zo op het water. Een prachtig uitzicht, wat voor weer het ook is. Ik wandel graag en ik hou ervan om in mijn eigen huis te rommelen. Spelen met kleuren en details is echt een hobby van mij. Mijn inspiratie doe ik op in bouwmarkten, dat vind ik de allerleukste winkels die er zijn.
Sarina Bestebroer
Sarina Bestebroer
Met mijn achtergrond als interieurstyliste en de nodige administratieve ervaring voel ik me bij Van Driel helemaal op mijn plek. Uit eigen ervaring weet ik dat de verkoop van je huis een spannende onderneming is waarbij nauwkeurige administratie en begeleiding een vereiste is.
Mijn passie voor huizen is enorm, ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd mijn eigen huis keer op keer opnieuw in te richten en sfeervol te maken. Ik volg graag de laatste trends op gebied van interieur en wonen. Werken in een mooi oud pakhuis met uitzicht op de haven van Vlaardingen is daarom ook echt een feestje!