Van Driel Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Actueel

Opening nieuwe vestiging: Van Driel Janssen Makelaardij in Rotterdam!

Van Driel Janssen Makelaardij is de jongste aanwinst in de zogenaamde 'Van Driel groep'. De focus van dit nieuwe kwaliteitskantoor ligt met name op Rotterdam, Barendrecht en Ridderkerk. Aan het roer van het kantoor staan naamgevers Ton van Driel en Mario Janssen, dagelijks ondersteund door Edwin Hermus. Alledrie zijn zij NVM makelaar en Taxateur. Daarnaast kan er voor optimale ondersteuning altijd een beroep gedaan worden op de backoffice in het hoofdkantoor in Vlaardingen, waardoor een uitstekende (telefonische) bereikbaarheid en een perfecte voortgang van werkzaamheden gegarandeerd is.

Van Driel Janssen Makelaardij is een klein kantoor, maar met een sterke binding met de andere vestigingen. De ideale combinatie: de uitstraling van een familiebedrijf met persoonlijk aanpak, maar ook de zekerheid van een professionele uitvoering door ervaren medewerkers.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op de website van Van Driel Janssen Makelaardij.