Van Driel Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Vliethoff - Maassluis

Omschrijving

let op! woningen in dit project worden voor MAXIMAAL 2 jaar verhuurd1

Wij krijgen regelmatig nieuw huuraanbod, maar het kan ook zijn dat het enkele maanden duurt voordat er een woning beschikbaar is. U kunt uw gegevens middels het contactformulier/huurcalculator achter laten. Zodra er geschikt aanbod voor u is kunnen we contact met u opnemen. Het inschrijven voor dit project is geen garantie voor een huurwoning!

U wilt wonen in een rustige, landelijke omgeving met Den Haag en Rotterdam in de buurt? In de rustige wijk Vliethoff heeft onze opdrachtgever drie appartementencomplexen in bezit. U komt hier in een vriendelijke, groene omgeving te wonen. Op loopafstand ligt een klein hertenkamp en het Vondelpark waar u uw rust vinden. Op een paar honderd meter afstand vindt u een klein winkelcentrum met o.a. twee grote supermarkten voor al uw dagelijkse boodschappen. U bent graag fysiek actief? Een sport- en recreatiebad en een tennisvereniging liggen naast de deur. Ook het strand bij Hoek van Holland is binnen tien minuten te bereiken.

De appartementencomplexen bieden drie verschillende woningtypen waarbij u kunt kiezen voor een drie- of vierkamer woning. Alle appartementen zijn ruim bemeten, beschikken over twee balkons, verschillende opbergkasten en een grote garderobe. U hebt uw eigen inpandige bergruimte en u kunt uw auto altijd en gratis kwijt voor de deur. Aangenaam wonen is veilig wonen. Dit wooncomplex heeft dan ook een afgesloten entree met intercom.

De Memlinckstraat, Van Eyckstraat en Crabethstraat zijn gunstig gelegen voor woon-werkverkeer. U zit binnen 5 minuten op rijksweg A20 die u doorverbindt met rijksweg A4 waardoor Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar zijn. U hebt ruime toegang tot openbaar vervoer; er is een busverbinding voor de deur en het treinstation van Maassluis ligt op 5 minuten fietsafstand.

Kenmerken

Prijs
Vanaf € 550 p.m.
Aantal woningen
61
Woonoppervlakte
59m² tot 68m²

Locatie

Bereken route
[ { "address": " 0", "zipCode": "", "city": "Maassluis", "lat": 51.921101365275, "lng": 4.266624811731, "heading": 61.426151880047, "pitch": -0.46015585435502 } ]

Heeft u interesse in een huurwoning in Vliethoff ?

Via onze huurcalculator berekent u snel én gemakkelijk voor welk bedrag u een woning kunt huren.

Na het invullen kunt u kiezen of u contact wilt met de makelaar. U krijgt dan ook gratis een kopie van de berekening per e-mail toegestuurd. Wilt u geen contact met de makelaar? Dan hoeft u geen gegevens achter te laten.

Ga verder naar de huurcalculator