Van Driel Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Hoevenbuurt - Holy - Vlaardingen

Omschrijving

Let op! Wij krijgen regelmatig nieuw huuraanbod, maar het kan ook zijn dat het enkele maanden duurt voordat er een woning beschikbaar is. U kunt uw gegevens middels het contactformulier/huurcalculator achter laten. Zodra er geschikt aanbod voor u is kunnen we contact met u opnemen. Het inschrijven voor dit project is geen garantie voor een huurwoning!

De eengezinswoningen zijn gelegen in de Hoevenbuurt in de Wijk Holy, een groene en rustige wijk aan de rand van Vlaardingen. Binnen handbereik vindt u Winkelcentrum de Loper en op loopafstand de Winkelhoeve. De Hoevenbuurt is een kindvriendelijke wijk met basisschool en diverse speelvoorzieningen voor kinderen. Openbaar vervoer is nabij, in de wijk zijn haltes voor lijn 56 en 57.

Kenmerken

Prijs
Vanaf € 1.200 p.m.
Aantal woningen
110
Woonoppervlakte
100m² tot 120m²

Locatie

Bereken route
[ { "address": " 0", "zipCode": "", "city": "Vlaardingen", "lat": 51.941607780551, "lng": 4.3543396780792, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Heeft u interesse in een huurwoning in Hoevenbuurt - Holy ?

Via onze huurcalculator berekent u snel én gemakkelijk voor welk bedrag u een woning kunt huren.

Na het invullen kunt u kiezen of u contact wilt met de makelaar. U krijgt dan ook gratis een kopie van de berekening per e-mail toegestuurd. Wilt u geen contact met de makelaar? Dan hoeft u geen gegevens achter te laten.

Ga verder naar de huurcalculator