Mijn favorieten

Huis verkopen

Van Driel Makelaardij heeft de kwaliteiten in huis om dit optimale resultaat te bereiken.

Bij de opname van uw woning letten wij op de onderhoudssituatie, de positieve aspecten van uw woning en de omgeving. Daarnaast houden wij rekening met de marktsituatie en de prijzen van soortgelijke woningen bij u in de buurt. Samen komen wij tot een realistische vraagprijs: niet te hoog en niet te laag. Alle gegevens, welke u in het kader van de informatieplicht aan een koper moet  vermelden, worden door ons verzameld.

Vervolgens gaan wij actief aan de slag om uw woning, op een uitgebreide en exclusieve wijze,  bij potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Wij presenteren uw woning met veel mooie foto’s op zowel internet als in magazines.

Wij leiden de kopers door uw woning en nodigen ze uit een bod te doen op uw huis. In het onderhandelingstraject dat hierop volgt, zetten wij ons in voor een maximaal resultaat met alleen uw belangen voor ogen.

Wanneer de onderhandelingen met succes zijn afgerond, leggen wij de overeenkomst voor u vast in een koopakte. De verdere afwikkeling van de verkoop wordt door ons begeleid tot na de notariële overdracht.

Onze dienstverlening neemt u veel werk en zorg uit handen, en geeft u veel zekerheid en gemak bij het verkopen van uw huis.

De kosten: 
Wij hanteren een aantrekkelijke tariefstructuur, waarbij u vooraf precies weet wat u aan de verkoop van uw woning kwijt bent. Een opgave van de kosten verstrekken wij u graag.

Enthousiasme en persoonlijke aandacht voor uw wensen en belangen staan garant voor een optimaal resultaat, een manier van handelen waar bij een 'goed gevoel' de basis vormt voor een transactie met tevreden partijen...

Van Driel Makelaardij, uw partner voor het verkopen van uw woning.